Reforma në Drejtësi Video

Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Drejtësia si një element themelor dhe garantues i demokracisë luan një rol thelbësor në mbarëvajtjen e shoqërisë.
Po çfarë ndodh nëse balanca e saj prishet? Për të kthyer edhe njëhere në balancë sistemin e drejtësisë, Shqipëria ndërmori një prej reformave më domethënëse për vendin gjatë 27 viteve të fundit, Reformën në Drejtësi.

Çfarë është reforma në drejtësi? Pse na përket kaq shumë të gjithëve.
Njihuni me problematikat kryesore që synon të zgjidhë reforma në drejtësi me qëllim për të pasur një drejtësi kompetente, transparente, që respekton në mënyrë të barabartë të drejtat e çdo qytetari.

Media

Lexuar 1467 herë