Baza ligjore

Hene, 18 Dhjetor 2017 12:45
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Në këtë rubrikë do të gjeni një përmbledhje të të gjithë ligjeve ekzistuese që ka të bëjnë me sistemin e drejtësisë, si pjesë e paketës së ligjeve të ndryshuara dhe miratuara në kuadër të reformës në drejtësi. Versionet e mëposhtme janë versionet origjinale të ligjeve të marra nga fletoret zyrtare ku këto ligje janë botuar.