Video galeri

CSDG - Komunikimi në institucionet e reja të drejtësisë

CSDG - Komunikimi në institucionet e…

Reforma në sistemin e drejtësisë përbën një nga ndërmarrjet më të mëdha në drejtim t...

Lexo më shumë
Qendra Europiane: Buxhetimi me pjesëmarrje - Drejtësia

Qendra Europiane: Buxhetimi me pjesë…

Situata e pandemisë COVID-19  që preku vendin prej marsit të vitit 2020 prodhoi efekte në...

Lexo më shumë
Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Ndihma juridike e garantuar nga shtet…

Edhe pse ligji për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti është miratuar që prej 1 qershorit...

Lexo më shumë
CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME & SPAK

CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇM…

#SPAK #GJYKATAEPOSACME #REFORMANEDREJTESI #VETTINGU

Lexo më shumë
ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTËSI

ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJ…

Takimet e Institutit të Studimeve Politike me grupet e studentëve në universitete publike e priva...

Lexo më shumë
ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK MBI REFORMËN NË DREJTËSI

ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK M…

Monitorimi i ligjërimit politik e publik për reformën në drejtësi i kryer nga Instituti për St...

Lexo më shumë
Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma në drejtësi?  (A2 CNN)

Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma n…

Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2 komentoi ecurinë e reformës në ...

Lexo më shumë
Top-Channel: Vettingu në rrezik

Top-Channel: Vettingu në rrezik

Tashmë që po mbushet një vit nga hapja e seancave publike të vettingut çfarë mendojnë institu...

Lexo më shumë
“Qytetaret kunder Korrupsionit ne Drejtesi”

“Qytetaret kunder Korrupsionit ne D…

Albanian Rule of Law Center, Projekt i financuar nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqip...

Lexo më shumë
KShH prezanton gjetjet kryesore te monitorimit te Vetting Jan'17 - Qer'18

KShH prezanton gjetjet kryesore te mo…

Në këtë video Komiteti Shqiptar i Helsinkit prezanton disa nga gjetjet kryesore të monitorimit t...

Lexo më shumë
ISP - Reforma në drejtësi dhe rëndësia e saj për qytetarët dhe vendin

ISP - Reforma në drejtësi dhe rënd…

Dëshironi të dini se cila është rëndësia që ka Reforma në Drejtësi për qytetarët dhe vend...

Lexo më shumë
ISP - Cfarë është Vetingu në Drejtësi?

ISP - Cfarë është Vetingu në Drej…

Video ndërgjegjësuese e përgatitur nga Instituti per Studime Politike (https://www.facebook.com/i...

Lexo më shumë
ISP - Strukturat e reja të sistemit të drejtësisë

ISP - Strukturat e reja të sistemit …

Dëshironi të njihni më shumë reformën në drejtësi, institucionet e reja që do të krijohen a...

Lexo më shumë
KShH - Video ndërgjegjësuese

KShH - Video ndërgjegjësuese

Të bëhesh bashkëpunëtor i drejtësisë sot, ndihmon që të korruptuarit mos të jenë më pjes...

Lexo më shumë
KShH - Kontribuo në procesin e Vettingut

KShH - Kontribuo në procesin e Vetti…

Nëse ke patur përvojë negative dhe je ndeshur me gjyqtarë dhe prokurorë të korruptuar, është...

Lexo më shumë
CSDG - Komunikimi në institucionet e reja të drejtësisë

CSDG - Komunikimi në institucionet e re…

Reforma në sistemin e drejtësisë përbën një nga ndërmarrjet më të mëdha në drejtim t...

Lexo më shumë
Qendra Europiane: Buxhetimi me pjesëmarrje - Drejtësia

Qendra Europiane: Buxhetimi me pjesëmar…

Situata e pandemisë COVID-19  që preku vendin prej marsit të vitit 2020 prodhoi efekte në...

Lexo më shumë
Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Edhe pse ligji për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti është miratuar që prej 1 qershorit...

Lexo më shumë
CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME & SPAK

CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME …

#SPAK #GJYKATAEPOSACME #REFORMANEDREJTESI #VETTINGU

Lexo më shumë
ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTËSI

ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTË…

Takimet e Institutit të Studimeve Politike me grupet e studentëve në universitete publike e priva...

Lexo më shumë

Baza ligjore

Të Rejat e Fundit

CSDG - Seminar “Qasja Strategjike në Komunikimin me Publikun”

Në kuadër të projektit “Monitorimi dhe vlerësimi i procesit të ngritjes dhe funksionimit të Gykatave të Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar dhe Strukturës së Posaçme SPAK”, i mbështetur...

KShH - RAPORT I PJESSHËM MBI VEPRIMTARINË E GJYQËSORIT DHE DISA ORGANEVE TË QEVERISJES TË DREJTËSISË NË KUSHTET E PANDEMISË COVID-19

Pandemia globale Covid-19, ashtu si në vendet me një demokraci të konsoliduar, krijoi një sërë vonesash dhe vështirësish në sistemin e drejtësisë në vendin tonë, duke sjellë pengesa në të...

CSDG: SPAK Monitor nr.8, Mars - Maj 2020

Rreth gjashtë muaj nga fillimi i veprimtarisë të organeve të hetimit dhe gjykimit për veprat penale të korrupsionit dhe krimit të organizuar, ngritja e kapaciteteve të burimeve njerëzore vazhdon të...