Dëshironi të dini se cila është rëndësia që ka Reforma në Drejtësi për qytetarët dhe vendin? Video ndërgjegjësuese e përgatitur…
Video ndërgjegjësuese e përgatitur nga Instituti per Studime Politike (https://www.facebook.com/isp.com.al/) me mbështetjen e Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine. #osfa…
Dëshironi të njihni më shumë reformën në drejtësi, institucionet e reja që do të krijohen apo ndryshohen?Video ndërgjegjësuese e përgatitur…
#SPAK #GJYKATAEPOSACME #REFORMANEDREJTESI #VETTINGU
Monitorimi i ligjërimit politik e publik për reformën në drejtësi i kryer nga Instituti për Studime Politike ka treguar se…
Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2 komentoi ecurinë e reformës në drejtësi. Ai foli edhe…