ISP - Reforma në drejtësi dhe rëndësia e saj për qytetarët dhe vendin

Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Dëshironi të dini se cila është rëndësia që ka Reforma në Drejtësi për qytetarët dhe vendin?
Video ndërgjegjësuese e përgatitur nga Instituti per Studime Politike (https://www.facebook.com/isp.com.al/)
#osfa #isp #njihreformennedrejtesi

Media

Lexuar 1763 herë