Hene, 22 Tetor 2018 15:18
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Baza Ligjore Vetting-u

 

Procedura dhe institucionet e Vetting – ut krijohen nga Neni 179 / b dhe Aneksi i Kushtetutës. Baza ligjore e vetting – ut do të jetë në fuqi për 9 (nëntë) vjet nga dita e hyrjes në fuqi të Kushtetutës.