Hene, 22 Tetor 2018 15:13
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Përkufizimi

 

Vetting – është një vlerësim / kontroll i jashtëzakonshëm i pasurisë, integritetit dhe profesionalizmit të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Termi zyrtar që përdor Kushtetuta është “Rivlerësim”.