ISP, Ervin Karamuco: Ecuria e reformës në drejtësi

Merkure, 16 Janar 2019 15:31
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Eksperti ligjor i ISP prof. Ervin Karamuco ne Vizion Plus mbi reformen ne drejtesi dhe gjetjet kryesore te monitorimit nga ISP. Reforma ne drejtesi nuk eshte vetem vettingu por shume me e gjere sesa kaq. Vettingu duhet te jete vetem fillimi. Raporti me te i aktoreve kryesore politike eshte me shume perfitues e abuzues sesa konstruktiv 

 

Media