KShH: Skeda e monitorimit të vëzhguesve të KShH-së për subjektin Z. Adrian Shega

Hene, 14 Janar 2019 15:17
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) në vazhdimësi ka ndarë gjetjet e monitorimit të seancave dëgjimore me gjyqtarët dhe prokurorët të cilët janë subjekt i vettingut. Bashkëpunimi i publikut dhe transparenca e procesit karshi publikut është një nga komponentët më të rëndësishëm të vettingut. KShH ju fton të njiheni me skedën e monitorimit të vëzhguesve të KShH-së për subjektin Z. Adrian Shega, Ish-këshilltar ligjor, në Gjykatën e Lartë/ Kandidat për magjistrat. Klikoni linkun më poshtë për të parë gjetjet paraprake.

http://www.ahc.org.al/wp-content/uploads/2019/01/Fact-Sheet_Adrian-Shega.pdf 

Ky monitorim u realizua në kuadër të projektit nr.2 “Për të rritur transparencën, gjithëpërfshirjen dhe përgjegjshmërinë në procesin e Vettingut”– projekt i mbështetur financiarisht nga Fondacioni për Shoqërinë e Hapur Shqipëri (OSFA) dhe zbatuar nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit.