ISP: Raport "REFORMA NË DREJTËSI: 2018 BILANCI, PROBLEMATIKAT, SFIDAT"

Merkure, 02 Janar 2019 14:20
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Gjithçka mbi reformën në drejtësi gjatë 2018, vettingu, ligjet, vendimet, institucionet e reja, cilësia e KPK-së dhe bilanci i komisionerëve, ankimimet dhe roli i KPA, përgjegjësitë e Kuvendit dhe qeverisë, partive dhe publikut, - raporti më i ri i ISP mund të lexohet/shkarkohet duke klikuar këtu.