ARL Center - “Qytetari aktiv në luftën kundër korrupsionit në drejtësi ...”.

Premte, 14 Dhjetor 2018 13:47
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Albanian Rule of Law Center, në kuadër të projektit të saj “Qytetarët kundër Korrupsionit në Drejtësi”, projekt i financuar nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine , organizoi me datë 14 dhjetor 2018, ora 12.00, në Hotel “Koçibeli”, në Korçë, tryezen e rumbullaket me fokus “Qytetarin aktiv në luftën kundër korrupsionit në drejtësi dhe kushtet e mekanizmat e nevojshëm për vendosjen e një bashkëpunimi midis qytetarëve dhe institucioneve ligjzbatuese”.

Të pranishem në këtë aktivitet ishin Zv. Drejtori i Policise se Qarkut Korce, Zv. Kryetarja e Bashkise,perfaqesues të shoqërisë civile, gazetarë, studentë të universitetit “Fan S. Noli”.

ARLC-ja, beson fortë në nevojën e zbatimit të reformës në sistemin e drejtësisë, si një domosdoshmëri për të siguruar një sistem gjyqësor të pavarur, profesional dhe të përgjegjshëm.

 

Media