KlanPlus: Reforma nuk është vetëm Vetting, ekspertët: Të ikin të korruptuarit të parët

Hene, 03 Dhjetor 2018 14:50
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Reformimi i drejtësisë po përfaqësohet deri tani vetëm me vettingun. Organet e reja nuk janë krijuar dhe riorganizimi i krejt sistemit është ende larg në horizont. Ekspertët e drejtësisë thonë se do të duhej adaptuar një tjetër metodologji, që vetingut ti nënshtroheshin të parët kandidatët për në organet e reja, dhe ata që publikisht brenda sistemit tregohen me gisht si të korruptuar./Klan Plus

Media