Albanian Rule of Law Center - Qytetaret kunder Korrupsionit ne Drejtesi

Premte, 02 Nentor 2018 13:45
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Albanian Rule of Law Center , ne kuader te projektit “Qytetaret kunder Korrupsionit ne Drejtesi”, mundesuar nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine , zhvilloi me date 2 nentor 2018, ne ambjentet e Hotel International Vlore, tryezen me teme “Qytetari aktiv në luftën kundër korrupsionit në drejtësi dhe kushteve dhe mekanizmave të nevojshme për vendosjen e një bashkëpunimi midis qytetarëve dhe institucioneve ligjzbatuese”. Te pranishem ne kete aktivitet ishin perfaqesues te drejtesise, policise, te qeverise vendore, studente te Universitetit Ismail Qemali dhe qytetare te rrethit Vlore. Ne kete takim u diskutua mbi reformen ne drejtesi, rritjen e perfshirjes se shoqerise ne luften kunder korrupsionit, rendesine e saj si dhe menyrat per te denoncuar cdo rast te bazuar qe implikon perfaqesues te drejtesise ne afera korruptive.

Media