KOSTOT DHE PËRFITIMET E QYTETARËVE SHQIPTARË NGA REFORMA NË DREJTËSI

Premte, 02 Nentor 2018 13:35
Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Albanian Institute for International Studies, i mbështetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine, organizuan një diskutim të hapur me temë: KOSTOT DHE PËRFITIMET E QYTETARËVE SHQIPTARË NGA REFORMA NË DREJTËSI
Të Martën, më 30 tetor 2018, në orën 12.00

Gjatë këtij eventi, u prezantuan draft studimet mbi përfitimet e reformës në drejtësi dhe kostot e saj për qytetarët shqiptarë.

21 1

21 2