ISP - Seanca informimi e debati me të rinjtë studentë të drejtësisë

Enjte, 25 Tetor 2018 12:44
Vlerëso këtë artikull
(1 Vote)

Instituti i Studimeve Politike / Institute for Political Studies me mbështetjen e Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine ka organizuar seanca informimi e debati me të rinjtë studentë të drejtësisë në Universiteti "Aleksandër Moisiu" dhe në Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër.

Në ditët e ardhshme do jetë edhe në Korçë, Elbasan, Vlorë, etj.

#njihreformennedrejtesi

 

18 2

18 3

18 4

18 5